Mindworking Asian historia

Tausta

Useimmat yritykset syntyvät yhden tai useamman henkilön keksimästä hyvästä ideasta! Niin myös Mindworking Asia.

Mindworking Asia A/S käynnisti graafisen tuotannon Bangladeshissa vuonna 2005 yhteistyössä maan pääkaupungissa Dhakassa sijaitsevan paikallisen yrityksen kanssa.

Olemme alusta lähtien panostaneet siihen, että Mindworking Asia ohjaa kaikkia toiminnan prosesseja. Olemme suunnitelleet tuotantoprosessin ja huolehdimme sen ylläpidosta ja kehityksestä.

Mindworking Asia kantaa sen vuoksi täyden vastuun jokaisesta toimeksiannosta. Lisäksi vastaamme tuotantomenetelmistämme ja takaamme noudattavamme omaa yhteiskuntavastuusitoumustamme.

Vuonna 2018 Mindworking Asialla on yli 250 työntekijää graafisessa tuotannossa Aasiassa. Meillä on yli 1000 asiakasta, joista suurin osa toimii Pohjoismaissa.

Tavoitteenamme on ainakin kaksinkertaistaa työntekijöidemme määrä seuraavan viiden vuoden aikana ja siten lisätä asiakkaillemme tarjoamiamme suurtuotantoetuja.

Menestyksemme salaisuus on yksinkertainen: Jos pystymme auttamaan yritystäsi säästämään aikaa ja resursseja, edistämme kaikkien osapuolten tervettä kasvua.

Pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset ja omat lupauksemme. Siksi haluamme tietää myös sinun mielipiteesi. Joten:

– jos et ole tyytyväinen, kerro se meille!
– jos olet tyytyväinen, kerro se muille!

Ota yhteyttä