Käytämme Adobe Illustratoria piirtämiseen Käytämme Adobe Illustratoria piirtämiseen

Taitto

Mindworking Asian graafikot hallitsevat Adobe Illustrator- ja InDesign-ohjelmien käytön erinomaisesti, minkä ansiosta he voivat auttaa kaikissa niillä ohjelmilla tuotettavissa toimeksiannoissa.

Tyypillisiä taittotehtäviä Adobe InDesignissa

Ammattimainen graafikkotiimimme huolehtii kaikenlaisista toimeksiannoista aina laajoista kuvastoista, tarjouslehdistä, esitteistä ja käyttöoppaista yksinkertaisiin ilmoituksiin. Meillä on runsaasti kokemusta erilaisten tarjouslehtien taitosta: valmistamme niitä pohjoismaisille tilaajille 20 000–25 000 sivua vuodessa.

Monet yritykset ulkoistavat myös eri kieliversioiden valmistuksen. Asiakas laatii tällöin kuvaston, käyttöoppaan tai esitteen ensimmäisen kieliversion, jonka jälkeen me huolehdimme muiden kieliversioiden taitosta.

Tyypillinen viimeistelytehtävä Adobe Illustratorissa

Jos käyttämäsi logo on vanha, sen tarkkuus ei useinkaan riitä laadukkaaseen painojälkeen. Mindworking Asia on erikoistunut vektorointiin: vektoroidun logon tarkkuus on aina oikea, olipa sen koko mikä tahansa.

Mindworking Asia tuottaa piirroksia monille eri toimialoille, esimerkiksi huonekalu- ja muotiteollisuudessa tarvitaan usein tuotekuvien perusteella viivapiirrettyjä kuvia. Käytämme siihen Adobe Illustrator -ohjelmaa. Meillä on runsaasti kokemusta värien, valon ja varjojen käytöstä. Jos yrityksesi toimii teollisen muotoilun tai muodin alalla, voit pyytää lisätietoja Mindworking Asiasta.

Sekä Adobe InDesign- että Illustrator-toimeksiannoissa hinta sovitaan ennen työn aloittamista. Siten pysyt aina selvillä toimeksiantosi aiheuttamista kustannuksista, joihin sisältyy myös oikoluku. Teemme työn joko alhaiseen kiinteään hintaan tai sivuhintaan. Voit keskustella kanssamme InDesign- tai Illustrator-toimeksiannosta ilman minkäänlaista sitoumusta.

Henkilökuntamme 250 graafikkoa tekevät kolmivuorotyötä, joten voimme tuottaa suuren määrän sivuja tai piirroksia vuorokaudessa. Jotkut palvelujamme käyttäneistä Pohjoismaiden suurimmista teollisuusyrityksistä ovat säästäneet jopa 70 % verrattuna sisäisen tuotannon kustannuksiin.

Edut | Taitto:

  • Koulutetut graafikkomme ovat erikoistuneet Adobe Illustratorin ja InDesignin käyttöön.
  • Toimitus toiveittesi ja haluamasi tiedostomuodon mukaan
  • Tehokas tilausjärjestelmä tekee tilaamisesta helppoa, ja tilauksen tilan voi tarkistaa milloin tahansa
  • Toimitus 24 tunnin sisällä
  • Kiinteät ja alhaiset hinnat
  • Kuvien lataus suoraan verkkosivuiltamme
  • Laskutus kerran kuussa
  • Palvelemme ympäri vuorokauden maanantaista perjantaihin
  • Yritys on kokonaan pohjoismaisessa omistuksessa

Ota yhteyttä