Mindworking Asia mallien ihoa

Retusointi ja kuvankäsittely

Retusointi, värinsäätö, kontrasti ja valotus ovat esimerkkejä digitaalisista kuvankäsittelymenetelmistä, joiden avulla kuvista saadaan teräviä, yksityiskohtaisia ja tasapainoisia.

Mallien retusointi

Muotilehden kannessa usein esiintyvien valokuvamallien kasvot ovat virheettömät ja heidän vaatteensa istuvat täydellisesti.
Kun mallin iho kaipaa puhdistusta, vaatteet silitystä ja kuva täydellistä valotusta, monet vaatevalmistajat, muotilehdet ja valokuvaajat lähettävät raakakuvat Mindworkin Asialle käsiteltäviksi.

Korujen retusointi

Myös korumainosten kuvia joudutaan retusoimaan, koska hopeassa tai kullassa on usein naarmuja tai epäpuhtauksia. Kuvankäsittelyllä koruista saadaan houkuttelevan kauniita. Jalokivet näyttävät valokuvissa helposti elottomilta tai niissä voi olla vääränlainen heijastus.

Tekstiilien ja esineiden retusointi

Sohvan muodon tai rakenteen muuttaminen tai puuosien vaihto metallisiin voi olla kalustealalla melkoisen kallista – ja tarpeetonta, sillä Mindworking Asia voi valmistaa kangas- ja materiaalinäytteistä otettujen kuvien avulla sohvasta kuvan jo ennen sen valmistamista. Siten sohva voidaan valmistaa vasta asiakkaan tilauksesta.

Tarjoamme myös vaatteiden niskaetikettien kopiointia, tuotteiden värinmääritystä, tekstiilien värinvaihtoa ja paljon muuta.

Koska meillä työskentelee yli 250 graafikkoa, toimitamme kuvasi paljon totuttua nopeammin. Toimitamme asiakkaillemme alan laadukkainta retusointia 24 tunnin kuluessa. Kolmivuorotyön avulla hyödynnämme vuorokauden kaikki tunnit – silloinkin, kun Pohjoismaissa nukutaan. Olemme jo vuosien ajan retusoineet kuvia Pohjoismaiden suurimmille muotitaloille, kustantamoille, mainostoimistoille ja valokuvaajille. Asiakkaamme ovat säästäneet aikaisemmin maksamiinsa tuntihintoihin verrattuna jopa 85 %.

Edut | Retusoinnin ulkoistaminen:

  • Työn tekevät retusointiin erikoistuneet kokeneet graafikot
  • Toimeksianto suoritetaan annettujen ohjeiden mukaan
  • Tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja tilauksen tilan voi tarkistaa milloin tahansa
  • Kiinteät ja alhaiset hinnat
  • Kuvien lataus suoraan verkkosivuiltamme
  • Laskutus kerran kuussa
  • Palvelemme ympäri vuorokauden maanantaista perjantaihin
  • Yritys on kokonaan pohjoismaisessa omistuksessa

Ota yhteyttä