Mindworking Asia kouluttaa työntekijöitään jatkuvasti Mindworking Asia kouluttaa työntekijöitään jatkuvasti

Tuotantoympäristö

Teemme kolmivuorotyötä, joten Itä- ja Keski-Euroopan aikavyöhykkeiden ja Bangladeshin välinen aikaero ei häiritse toimintaamme.

Aasiassa sijaitseva graafinen tuotantomme on alalle tyypilliseen tapaan hyvin kiireinen.

Kolmivuorotuotanto

Teemme kolmivuorotyötä maanantaista lauantaiaamuun, ja viikonloppuisin päivystämme mahdollisten kiiretöiden varalta.

Vuoro vaihtuu aina toiminnasta vastaavan johtajatiimin avulla. Työvuoron aikana noin 20 tuotantopäällikköä valvoo jatkuvasti tilausten koordinointia ja seurantaa.

Valvonta

Kaikkia toimeksiantoja ja niiden tuotantoa valvotaan huolellisesti. Olemme kehittäneet kattavan prosessiohjelmiston, joka ohjaa tuotantoa ja varmistaa sen, että maksamme palkkaa vain graafisiin toimeksiantoihin käytetystä työstä.

Laadunvalvonta

Laadunvalvontatiimi tarkistaa jokaisen toimeksiannon laadun ennen toimitusta. Mahdolliset virheet raportoidaan ja niitä käytetään arviointiin sekä henkilöstön sisäiseen koulutukseen.

Tanskalainen tuotantojohtajamme vastaa tuotteiden laadusta, tuotantoprosessista, uusien asiakkaiden integroinnista ja säännöllisestä viestinnästä.

Tilausten käsittely

Tarjoamme palveluja ympäri vuorokauden maanantaiaamusta lauantaiaamuun, joten vastaamme noin 15 minuutin kuluessa, vaikka lähettäisit tilauksesi keskellä yötä.

Voit nopeuttaa kuvien lataamista käyttämällä Mind-Transfer:iä.

Mind-Transfer automatisoi tilauksen vastaanoton ja toimii seuraavasti: lataat vain tilattavat tiedostot selaintasi käyttäen. Tiedostot siirtyvät meille automaattisesti, ja kun uudet tiedostot ovat valmiit, ne lähetetään suoraan sähköpostiisi.

Jos haluat tehostaa graafisten palvelujen tilaustenkäsittelyä, voimme analysoida nykyisen tilausmenettelysi ja ehdottaa tapoja tehostaa tiedostojenkäsittelyä.

Ota yhteyttä